Voordelen Mach Transport

Wij zijn ons er van bewust dat we een maatschappelijke rol vervullen bij het terugdringen van de uitstoot van schadelijke stoffen.
Hiervoor treffen we een aantal maatregelen:


  Bio- en aardgasbussen

Als transport en logistiek bedrijf, rijden veel van onze bussen door heel Nederland met alle gevolgen van dien. Ons doel is om steeds groener te gaan rijden om de toekomst van onze aarde zo min mogelijk te schaden. Een begin daarbij is de aanschaf van bio-bussen en bussen op aardgas. Ons toekomstbeeld is om alleen nog maar te rijden met bio-bussen en aardgasbussen om daarmee de schadelijke uitstoot van CO2 met 30% te verminderen.

  Economische routes

Naast het beperken van de onoverkomelijke uitstoot tijden ritten, streven wij ernaar onze ritten zo economisch mogelijk te rijden. Naast de besparing die dit voor ons als bedrijf betekend, wat natuurlijk ook de klant merkt, is dit minder belastend voor het milieu. Wij gebruiken planners om routes te maken die zo min mogelijk verspilling genereren, de zendingen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming krijgt en toch de kwaliteit niet schaadt.

  Controle op de bussen

Al onze bussen zijn voorzien van een track-and-trace systeem, waardoor wij op elk moment van de dag kunnen zien waar de bus zich bevindt. Maar naast deze informatie is voor ons ook zichtbaar hoe hard de bus op dat moment rijdt en kunnen wij de historie van de bus bekijken. Zo kunnen wij te allen tijde zien of de chauffeurs economisch rijden en waar verbeteringen in routes en/of rijgedrag mogelijk zijn. Uiteraard zijn de bussen ook begrenst.

  Uitgebreid wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit een groot assortiment bestelwagens, dat geeft ons de mogelijkheid een bestelwagen te sturen die past bij de opdracht. Bij een opdracht van 10 zendingen met een klein volume is het economisch onverantwoord een grote bus te laten rijden, voor dergelijke opdrachten heeft MACH Transport en Logistiek ook caddy’s en kleine busjes in bezit welke minder belastend zijn voor wegen en milieu.